Uslovi korišćenja

USLOVI KORIŠĆENJA

Molimo da pažljivo pročitate dole navedena pravila i uslove korišćenja ovog sajta koji je besplatan. Samim pristupanjem sajtu, korišćenjem materijala koji se na njemu nalazi, Vi automatski prihvatate ‘Uslove korišćenja’. Ukoliko se ne slažete sa uslovima korišćenja sajta, molimo Vas da ga odmah i napustite.

AUTORSKA PRAVA

Copyright © 2003-2015, sva prava rezervisana. Imena kompanija i proizvoda na ovom sajtu mogu predstavljati zaštićeno ime ili robnu marku koja je u vlasništvu kompanije i kao takve su i predstavljene.

KORIŠĆENJE INFORMACIJA SAJTA

Vi možete da preuzimate, gledate, kopirate i štampate stranice i grafike koje se nalaze na tim stranicama pod uslovom da: (1) stranice koristite isključivo za ličnu upotrebu, informativne i nekomercijalne svrhe i (2) da sadržaj stranice ne sme biti izmenjen ni na koji način. Izuzev kada je to posebno naglašeno, ne možete preuzimati, slati, kopirati, štampati, prikazati, demonstrirati, reprodukovati, oglasiti, prenositi ili distribuirati informacije sa ovog sajta kako bilo kog dela tako i u celosti bez prethodne pismene dozvole sajta CoolSistem.com.

POSETIOCI

Izuzev kada je drugačije istaknuto od strane CoolSistem.com sajta, svi komentari, informacije i materijali koji su postavljeni na sajt od strane posetilaca treba da budu smatrani vlasništvom sajta CoolSistem.com. Postavljanjem komentara, informacija i materijala na CoolSistem.com sajtu Vi za to ne možete biti plaćeni iako je to postaje vlasništvo sajta. Sajt CoolSistem.com može koristiti takve komentare, informacije i materijale bez ikakve dozvole ili naknade.

LINKOVI

Ovaj sajt može sadržati linkove ka sajtovima koji nisu u vlasništvu i pod kontrolom CoolSistem.com sajta, stoga CoolSistem.com nije odgovoran za njihov sadržaj i korišćenje.

GARANCIJE I OBAVEŠTENJA

INFORMACIJE, PROGRAMI, PROIZVODI I USLUGE KOJI SE NALAZE NA OVOM SAJTU MOGU BITI ZASTARELI ILI MOGU IMATI GREŠKE, NEPRECIZNOSTI ILI SLIČNE GREŠKE. IZUZEV AKO JE SUPROTNO NAGLAŠENO SVE INFORMACIJE, PROGRAMI, PROIZVODI I USLUGE SE KORISTE TAKVE KAKVE JESU I BEZ IKAKVIH GARANCIJA. NI U KOM SLUČAJU SAJT CoolSistem.com NIJE ODGOVORAN ZA DIREKTNU, INDIREKTNU, SLUČAJNU, SPECIJALNU ILI POSLEDIČNU ŠTETU, ILI ŠTETE OD GUBITKA PROFITA, PRIHODA, PODATAKA, PROSLEĐENU VAMA ILI DRUGIMA. SAJT CoolSistem.com ZADRŽAVA PRAVO DA IZMENI ILI PREPRAVI BILO KOJI PODATAK NA SAJTU U BILO KOM TRENUTKU BEZ IKAKVOG OBAVEŠTENJA.

OSTALO

Kao najbezbedniji način kupovine mi predlažemo da lično posetite naš maloprodajni objekat na adresi Ozrenska 4, Dušanovac. Na taj način bićete zaštićeni Vi kao kupac i mi kao prodavac od mogućih prevara.