Zadovoljstvo nam je poželeti Vam dobrodošlicu na web stranu Coolsistem-a.

Osnovna ideja ove stranice je da se prikažu opšte informacije o nama i našem asortimanu ( klima uređaja i toplotnih pumpi tj grejanja i hlađenja na obnovljive izvore energije). COOLSISTEM je preduzeće specijalizovano za ugradnju, servis,  popravku  i prodaju svih vrsta klima uređaja, a to su split sistemi, multi sistemi i centralni sistemi klimatizacije kao i toplotnih pumpi vazduh-voda i voda-voda. Aktivnost firme uključuje rad sa najmodernijim alatima, istrumentima i opremom. Zapošljavamo stručne i kvalitetne radnike, a naše se usluge odlikuju visokim kvalitetom i vrlo korektnim cenama.

Naši radnici poseduju dugogodišnje iskustvo iz područja klimatizacije te su spremni vrlo brzo otkloniti bilo koji kvar na Vašem uređaju štedeći time Vaše vreme i novac.

Osnovni prioritet firme nije samo prodaja uređaja već te iste uređaje ugraditi, edukovati Vas, servisirati te uređaje u garantnom i vangarantnom roku tj. pružiti kupcu punu uslugu na jednom mestu. Naš posao obavljamo savesno i trudimo se da uvek budemo na raspolaganju za naše klijente. Uvek ćemo preporučiti idealno mesto i odgovarajući sistem da bismo zadovoljili sve vaše potrebe i zahteve koje sa pravom i očekujete od klimatizovanog  prostora. Za sve klima uređaje iz svoje ponude COOLSISTEM je ovlašćeni servis u garantnom i vangarantnom roku te Vam stoga može pružiti punu tehničku i savetodavnu podršku.

Nakon višegodišnjeg iskustva u bavljenju klimatizacijom, sa pravom smo stekli ugled kao pouzdan partner svih ozbiljnih brendova na srpskom tržištu iz iste oblasti (Mitsubishi, LG, Hisense, Gree, Panasonic, Midea i mnogi drugi).

Svoje poverenje su nam ukazali mnogi, učinite to i Vi. Nadamo se da će biti na obostrano zadovoljstvo.